Home  Over ons

Voer hieronder de door jou verkregen actiepakket code in en ons systeem stelt direct een examen voor je samen aan de hand van de beschikbare vragen.

Wil je ook onbeperkt oefenen? Klik hier voor onze aanbiedingen.


Vul jouw code in:

Klik op onderstaande knop om het examen te starten


Uw examen wordt samengesteld. Even geduld a.u.b.

loading...
Onze theorie-examens
De theorie-examens bestaan uit 65 vragen voor de auto (inclusief gevaarherkenning) en 50 vragen voor de motor en de bromfiets welke zijn voorzien van foto's. Er zijn drie soorten antwoordmogelijkheden: ja/nee, meerkeuze en open vragen. Bij de ja/nee vragen kan je alleen ja of nee antwoorden. Bij de meerkeuzevragen dien je te kiezen uit meerdere antwoorden. Bij de open vragen dien je een getal in te vullen. Voor elke vraag krijg je ongeveer 20 seconden om te antwoorden.

Uitslag en uitleg theorie examen
Na afloop van elk theorie-examen, krijg je direct de uitslag welke je kunt uitprinten of naar jouw emailadres kunt sturen. Er wordt niet alleen aangegeven of je geslaagd of gezakt bent, maar ook op welke onderdelen en welke vragen. Zo kan je gemakkelijk zien waar jouw zwakke en sterke punten liggen. Bovendien kan je alle vragen nog eens nakijken en krijg je bij alle vragen een uitgebreide motivatie.

Minimale systeem vereisten
Onze theorie-examens zijn in vrijwel alle browsers te maken (getest hebben wij o.a. Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome en Opera). Je hoeft geen software te installeren en wij maken geen gebruik van bijvoorbeeld Flash waardoor je onze theorie-examens ook op apparaten als de Apple iPad en iPhone kunt maken. Je kunt de examens zowel via een vaste als een mobiele 3G verbinding starten.

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Theorie-Examens.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding