Home  Over ons

Veel gestelde vragen

Hoeveel fout mag ik hebben om het theorie-examen te halen?
Bij het theorie-examen voor de bromfiets of de motor moet je 44 vragen goed beantwoorden. Je mag er dus maximaal 6 fout hebben om te slagen. Bij het auto theorie-examen ligt het iets anders. Hier moet je 13 van de 25 gevaarherkenning vragen goed beantwoorden en van de 40 overige vragen moet je er 35 goed beantwoorden.


Ik heb een code aangevraagd per telefoon maar die werkt niet meer. Wat nu?

De codes welke door ons 0900-nummer worden vrijgegeven, zijn maximaal 10 minuten geldig nadat er is ingebeld. Een code uit ons 0900 systeem is geldig voor 1 examen. Als je nog een examen wilt doen, moet je opnieuw inbellen voor een nieuwe code of een actiepakket kopen wat is veel gevallen veel voordeliger kan zijn.


Ik heb een fout ontdekt in een examen of in de theorie. Wat moet ik doen?

De inhoud van onze examens en theorie is met de grootste zorg samengesteld. Incidentele onjuistheden kunnen niettemin voorkomen. Je dient niet aan te nemen dat de informatie die AdTest Media biedt foutloos is, hoewel AdTest Media dat natuurlijk wel nastreeft. Bij een fout op de website, vragen wij je dit te melden. Alles helpt hierbij (screenshots, kopie van de resultaatpagina etc.). Je kunt dit mailen aan melding@theorie-examens.nl.


Plotseling is het examen gestopt terwijl ik hiermee bezig was. Krijg ik mijn geld terug?

In bijna alle gevallen ligt een fout aan de computer waarop je deze maakt. Denk aan verouderde software, vastlopen van de computer, een Internetverbinding die wegvalt etc. Hier kunnen wij helaas niet aan doen. Als je van mening bent dat het echt aan ons ligt, kan je ons mailen op melding@theorie-examens.nl. Vergeet niet alle informatie mee te sturen zoals de gebruikte code, jouw besturingsysteem, screenshots etc.


Bij mij zijn 0900-nummers geblokkeerd of ik woon niet in Nederland. Kan ik ook anders betalen?

Je kan naast het bellen met een 0900-nummer diverse pakketten kopen waarmee je langere tijd kunt oefenen. Deze zijn een stuk voordeliger en zijn met iDEAL of creditcard af te rekenen. Klik hier voor de mogelijke pakketten.


Zijn de jullie examens exact hetzelfde als die van het CBR?

Onze examens zijn een simulatie van de officiƫle examens en wij proberen deze zo goed als mogelijk na te bootsen.


Is de werking van jullie examens gelijk aan die van het CBR?

Binnen onze examens krijg je exact dezelfde soort vragen als bij het CBR. Je mag net zoveel fout hebben als de officiƫle CBR examens. Je krijgt bij de auto examens 65 vragen waarvan 25 gevaarherkenning, 30 regelvragen en 10 inzichtvragen. Bij de bromfiets- en motor examen krijg je per examen 50 vragen wat een mix is tussen regel- en inzichtvragen


Werken jullie samen met het CBR?

Wij werken nauw samen met het CBR. Wij worden op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen in theorie-examen land. Wij zijn echter geen onderdeel van het CBR noch zijn wij aan het CBR gelieerd.


Kan ik bij jullie een certificaat halen?

Je kunt bij ons geen examen reserveren of een certificaat halen. Bel hiervoor met een van de vestigingen van het CBR welke je hier kunt vinden.


Mijn vraag staat niet op deze pagina. Wat nu?

Klik hier voor onze contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Theorie-Examens.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding