Home  Over ons

Over Theorie-examens.nl

Theorie-examens.nl is een nieuwe site waar jij terecht kan als je een theorie certificaat wilt halen voor de auto, motor of bromfiets. Op Theorie-examens.nl kan je eindeloos oefenen met onze theorie-examen module. Deze module stelt jou in staat de theorie op een makkelijke, overzichtelijke en goedkope manier op de CBR wijze te leren. Na afloop van de examens, krijg je een volledige analyse van jouw fouten en hoor je of je geslaagd of gezakt bent.

Waarom Theorie-examens.nl?

Maandelijks zijn er meer dan 50.000 mensen die proberen hun theorie-examen te halen op een van de CBR vestigingen in Nederland. Ruim de helft hiervan zakt! Het werd dus eens tijd voor een nieuwe manier van leren. Met het Internet hebben wij een perfecte manier voor gevonden om de theorie bij te brengen. Ieder moment van de dag kan je hier de theorie oefenen en de kosten daarvoor houdt je helemaal zelf in de hand!

Hoe werkt het?

Alle mogelijke vragen die gesteld kunnen worden op het CBR examen, hebben wij verwerkt in onze database. Er is een gratis demo versie van onze proefexamens en een betaalde versie van onze proefexamens beschikbaar. Binnen de gratis versie kan je oefenen met een aantal welke elke keer hetzelfde zijn. Je ziet dan aan het einde wat je goed en fout hebt gedaan.

Binnen de betaalde versie krijg je, net als op jouw CBR examen, uit alle categorie├źn die je kan verwachten een aantal vragen. Tevens krijg je de volledige vragenset voorgeschoteld en aan het einde krijg je een analyse van jouw gegeven antwoorden. Wat je fout hebt gedaan en dus waar je nog even aan moet trekken. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt omdat je iedere keer andere vragen krijgt en is dus DE perfecte voorbereiding voor het echte theorie-examen. De kosten voor het maken van een volledig theorie-examen liggen op 1,40 euro per keer (incl. BTW) wat je kan afrekenen met jouw vaste of mobiele telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen om een actiepakket te kopen waarmee je onbeperkt kunt oefenen.

Zijn jullie wel actueel?

De ontwikkelingen gaan razendsnel en wij proberen dan ook continu een actueel aanbod aan jullie te geven. Hier kan je dan ook zien wanneer wij de website voor het laatst hebben gewijzigd. De laatste wijziging van de website van Theorie-examens.nl is geweest op: 17 januari 2020.

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Theorie-Examens.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding